NieuwsbrievenAdviesdagen

 • Huisapotheker

  Huisapotheker

  Als je aan een chronische aandoening lijdt, heb je baat bij een persoonlijke begeleiding van je geneesmiddelengebruik, zeker als je verschillende geneesmiddelen per dag neemt. Door een huisapotheker te kiezen, krijg je doorlopende opvolging afgestemd op jouw noden! Je huisapotheker heeft een volledig overzicht van de geneesmiddelen die je neemt. Je huisapotheker heeft altijd een juist medicatieschema voor je klaar. Je huisapotheker staat in voor persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw noden. Je huisapotheker werkt samen met je (huis)arts en andere zorgverleners, en is de contactpersoon voor informatie over jouw medicatie. Wens je meer te weten over wat die dienstverlening voor jou kan betekenen? Praat erover met je apotheker!

 • Posomind

  Posomind

  Wij bieden u een nieuwe dienst aan die u helpt om uw geneesmiddelen op een correct manier in te nemen. POSOMIND is een klein en handig toestel dat u dagelijks herinnert wanneer u uw medicatie moet innemen. Het geeft een signaal en de naam weer van het geneesmiddel dat u dient in te nemen op het juiste moment. Al uw medicatie wordt door ons in het toestel opgeslagen. Bij wijzigingen brengt u het toestel mee en wij stellen het voor u opnieuw in. Ook andere nuttige informatie zoals bloedgroep, contactpersoon bij nood en specifieke ziekten kunnen worden opgeslagen in de POSOMIND. Kom gerust langs in de apotheek voor meer informatie, wij helpen u graag!

 • Carpesan Proteïnedieet

  Carpesan Proteïnedieet

  Het Carpesan proteïnedieet is een medisch verantwoorde aanpak waarbij een hypocalorisch dieet wordt gevolgd dat rijk is aan proteïnen, maar arm aan vetten en koolhydraten. Eenvoudig uitgelegd zorgt dit dieet ervoor dat uw natuurlijke suikerreserves uitgeput raken zodat uw lichaam overschakelt op de verbranding van vetten om aan zijn energiebehoeften te voldoen. Door het eten van proteïnen blijft uw spiermassa behouden en verliest u vrijwel uitsluitend vet. Ideaal voor een snel, maar ook een blijvend resultaat!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info