NieuwsbrievenAdviesdagen

 • Lierac

  Woensdag 20 februari

  Lierac

  Bij LIERAC kent schoonheid geen leeftijd! Maak GRATIS kennis met hun huidexperte voor een verzorgingsritueel op uw maat op woensdag 20/2. Interesse? Schrijf u dan nu in!

  Wenst u zich in te schrijven?

 • Cent pur Cent

  Zaterdag 16 maart

  Cent pur Cent

  NIEUW, de minerale make-uplijn van CENT PUR CENT. 100% natuurlijk, geschikt voor elke vrouw en elk huidtype! Wenst u kennis te maken met de producten? Op zaterdag 16 maart organiseren we onze 1e workshop (om 9u00 of om 11u30) waarbij een professionele Cent Pur Cent visagiste u tips en tricks geeft bij de speciale aanbrengtechnieken van deze make-up. Heb je interesse in deze (of een volgende) gratis workshop, schrijf u dan snel in via https://www.centpurcent.com/event/gratis-workshops-apotheek-mahieu-waregem/, plaatsen zijn beperkt!

  Wenst u zich in te schrijven?

 • Adviesdag Wiotech®

  Woensdag 3 april

  Adviesdag Wiotech®

  Wiotech® is geformuleerd na jarenlang onderzoek in samenwerking met de universiteit van Granada. Eén van de hoofdingrediënten is Epidermal Growth Factor (EGF), dé ontdekking (winnaar Nobelprijs Geneeskunde) in anti-aging behandelingen (rimpels, ouderdomsvlekken, huidverslapping, …) alsook voor huidherstel (littekens, wondheling, huidstriemen). Naast de EGF, bevatten ze ook nog een hoge concentratie hyaluronzuur en anti-oxidanten zoals vitamine E en druivenpitolie. De formules bevatten geen parabenen, geen parfums. Ontdek de Wiotech® Cosmeceuticals, onmisbaar in uw dagelijkse anti-aging routine! Wanneer? Woensdag 3/4 van 10u tot 18u. Uw deelname met de huidexperte van Wiotech® is GRATIS. Maak vlug uw afspraak, het aantal plaatsen is beperkt! Inschrijven via T: 056 60.73.66 of email: waregem@mahieuapotheek.be

  Wenst u zich in te schrijven?

 • Huisapotheker

  Huisapotheker

  Als je aan een chronische aandoening lijdt, heb je baat bij een persoonlijke begeleiding van je geneesmiddelengebruik, zeker als je verschillende geneesmiddelen per dag neemt. Door een huisapotheker te kiezen, krijg je doorlopende opvolging afgestemd op jouw noden! Je huisapotheker heeft een volledig overzicht van de geneesmiddelen die je neemt. Je huisapotheker heeft altijd een juist medicatieschema voor je klaar. Je huisapotheker staat in voor persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw noden. Je huisapotheker werkt samen met je (huis)arts en andere zorgverleners, en is de contactpersoon voor informatie over jouw medicatie. Wens je meer te weten over wat die dienstverlening voor jou kan betekenen? Praat erover met je apotheker!

 • Posomind

  Posomind

  Wij bieden u een nieuwe dienst aan die u helpt om uw geneesmiddelen op een correct manier in te nemen. POSOMIND is een klein en handig toestel dat u dagelijks herinnert wanneer u uw medicatie moet innemen. Het geeft een signaal en de naam weer van het geneesmiddel dat u dient in te nemen op het juiste moment. Al uw medicatie wordt door ons in het toestel opgeslagen. Bij wijzigingen brengt u het toestel mee en wij stellen het voor u opnieuw in. Ook andere nuttige informatie zoals bloedgroep, contactpersoon bij nood en specifieke ziekten kunnen worden opgeslagen in de POSOMIND. Kom gerust langs in de apotheek voor meer informatie, wij helpen u graag!

 • Carpesan Proteïnedieet

  Carpesan Proteïnedieet

  Het Carpesan proteïnedieet is een medisch verantwoorde aanpak waarbij een hypocalorisch dieet wordt gevolgd dat rijk is aan proteïnen, maar arm aan vetten en koolhydraten. Eenvoudig uitgelegd zorgt dit dieet ervoor dat uw natuurlijke suikerreserves uitgeput raken zodat uw lichaam overschakelt op de verbranding van vetten om aan zijn energiebehoeften te voldoen. Door het eten van proteïnen blijft uw spiermassa behouden en verliest u vrijwel uitsluitend vet. Ideaal voor een snel, maar ook een blijvend resultaat!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info