Wij zijn er voor u!

Uw welzijn is onze prioriteit. Wij streven naar een maximale service zoals een welkom gevoel, een groot en steeds vernieuwend aanbod, het comfort van parkeermogelijkheid, maar vooral onze grote toewijding. Wij maken tijd voor u en geven graag advies zodat u met een goed gevoel naar huis gaat.


De adviesruimte:
uw privacy garantie

Heeft u een probleem dat u liever niet ten overstaan van andere klanten bespreekt? Spreek ons hierover aan. In onze aparte adviesruimte kunt u in alle rust terecht met uw persoonlijke vragen of kunt u medische hulpmiddelen zoals een bandage of steunkousen passen.


Afhaalpunt

Kinderen, een drukke job, een zieke die uw hulp nodig heeft … Tijd is kostbaar. Daarom beschikt de apotheek over twee systemen. Enerzijds is er de afhaalkluis aan de achterkant van het gebouw waar u overdag terecht kunt. Anderzijds zijn er vier kluizen aan de zijkant van het gebouw, die het mogelijk maken om ook na sluitingstijd uw bestelling af te halen.


Huisbereidingen

We staan garant voor de kwaliteit van onze eigen bereidingen die met de grootste zorg samengesteld worden. Van hoestsiroop, neusspray en natuurlijke zetpillen voor baby’s en kleine kinderen die last hebben van de luchtwegen tot efficiënte crèmes en een capsule met sterke werking tegen migraine … Vraag naar ons aanbod! Bent u tevreden over een bepaald product? Elke bereiding heeft zijn eigen nummer dat op de verpakking staat zodat wij uw product snel kunnen terugvinden.


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en
bekijk hier onze nieuwsbrieven.Verstuur

 

Adviesdag Louis Widmer

Donderdag 20 juni

Wat uw huid nodig heeft: van “kuur” tot “care”.


Workshop Cent pur Cent

Zaterdag 22 juni

Maak kennis met minerale make-up!


Nuxe® Beauty Workshop

Donderdag 27 juni

Ervaar de wonderen van de natuur!


Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info